Vi gör har koll på allt som har med balkonger att göra

Hos oss kan du få hjälp med flera olika typer av balkongprojekt. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Balkongrenovering

Börjar din balkong bli sliten? Eller har någon del av balkongen gått sönder? Då är det läge för renovering! Vi erbjuder balkongrenovering av högsta klass. Det kan handla om allt från att byta ut räcket till att säkra upp balkongen ytterligare. 

services_icon1

Balkongbyte

I vissa lägen är balkongen så pass nedgången att det inte längre är säkert att försöka renovera den. Vid andra tillfällen kanske du känner för en större balkong eftersom din nuvarande är onödigt liten. Oavsett anledning kan vi hjälpa till med skräddarsydda balkongbyten!

services_icon1.png

Totalentreprenad

Är det dags att bygga ny balkong kan vi hjälpa till i hela processen från att skaffa bygglov till att genomföra bygget. Vi tar gärna på oss helhetsansvaret och bistår med projektritningar, material och allt annat som krävs för att installera nya balkonger.

services_icon1

Beläggning

Med ny beläggning kan din balkong få ett rejält estetiskt lyft och dessutom få ökad livslängd. Hör av dig till oss idag så hjälper vi gärna till med detta eller någon av våra andra tjänster!