Detta är Taktjänst i Stockholm AB

Vi på Taktjänst i Stockholm AB är specialister på renoveringar av balkonggolv, att arbeta med PMMA, tätskikt och andra typer av byggprojekt. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att vara verksamma inom byggbranschen. Under dessa år har vi samlat på oss oerhört mycket kunskap. På grund av detta kan vi erbjuda dig bästa möjliga service oavsett vilken typ av byggprojekt det är du behöver hjälp med. Vi brinner för det vi gör och tar oss an varje projekt med högsta möjliga entusiasm och motivation.

Vi servar hela Stockholmsområdet

Vi på Taktjänst i Stockholm AB erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oavsett var i Stockholm och stadens närhet som du bor någonstans finns vi därför här för att hjälpa dig. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss, sedan sköter vi resten åt dig.

Vi värnar om miljön

För oss på Taktjänst i Stockholm AB är nöjda kunder och väl utförda arbeten det allra viktigaste. Det är dock inte det enda som spelar roll för oss. Vi är nämligen också ett mycket miljömedvetet företag som alltid strävar efter att utföra ett så miljövänligt jobb som möjligt.

Några av våra projekt