Balkongrenovering mysig Stockholm

Fästeb Bygg AB

Varmt välkommen ska du känna dig till oss på Fästeb Bygg AB! Vi har arbetat med allt som har med balkonger att göra ända sedan 1991. Med andra ord kan du känna dig trygg i att vi vet allt som är värt att veta inom området!

Till oss kan du bland annat vända dig för att få helrenovering, omgjutning samt nya beläggning på din balkong. Vi kan självklart även bistå med ett komplett balkongbyte.

Att vända sig till oss är en smidig process eftersom vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tar på oss helhetsansvaret för allt du vill ha gjort med din balkong. Om du exempelvis vill bygga en helt ny balkong kan vi hjälpa dig med bygglovet, vill du i stället genomföra en renovering bistår vi med materialet och färdigställandet. Vi vänder oss till flera typer av kunder, från privatpersoner till stora bostadsrättsföreningar. Tveka inte på att höra av dig till oss för att få balkongrenovering av toppklass!

Vi har över 30 års erfarenhet

Fästeb Bygg AB grundades så tidigt som år 1991. Detta innebär att vi i över 30 års tid har hjälpt stockholmarna med stilrena och säkra balkongrenoveringar. Under dessa år har vi hunnit samla på oss bred kunskap inom ämnet vilket lett till att vi kunnat utveckla effektiva och pålitliga arbetsmetoder.

När du anlitar oss på Fästeb Bygg AB kan du vara säker på att vi har full koll på vad vi håller på med. Dessutom har vi lyckats bygga ett brett kontaktnät inom branschen vilket gör att vi bland annat får fördelaktiga priser hos återförsäljare av material.

Vår långa erfarenhet gör att vi kan ta oss an både mindre och större projekt. För oss spelar det alltså ingen roll om du är en privatperson som vill ha en balkongrenovering eller om ni är en bostadsrättsförening som vill installera balkonger till samtliga lägenheter. Oavsett hur dina, eller era, önskemål ser ut kan ni alltså höra av er till oss!

Balkongrenovering BRF Stockholm

Vår adress

Vi på Fästeb Bygg AB har vårt huvudkontor på Instrumentvägen 31 i Hägersten i Stockholm och finns tillgängliga för kunder i hela Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att höra av dig till oss, var i Stockholm med omnejd du än är baserad!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify