Balkongrenovering familj Stockholm

Få en högkvalitativ balkongrenovering

Balkongen är en mycket viktig del i ett hem. Detta gäller framför allt om du bor i en lägenhet och det är sommar. Balkongen är då en plats där du bland annat kan sola, ta frisk luft och ägna dig åt liknande saker. Om du idag inte är en person som spenderar mycket tid på balkongen kan det lätt hända att du blir det om du får en väl genomförd balkongrenovering.

Genom att göra en sådan kan din balkong nämligen bli till en trevlig plats där du med glädje kommer spendera mycket tid. Med vår hjälp kan du helt enkelt göra din balkong till den plats du alltid drömt om! Att anlita oss har en rad fördelar. Förutom vår långa erfarenhet och våra noggranna resultat som leder till att du kan öka värdet på fastigheten när vi renoverar din balkong kan vi även hjälpa dig med konsultationer. Mer om detta hittar du på den här sidan.

Att renovera balkongen höjer värdet på din bostad

Att genomföra en balkongrenovering leder inte bara till en trivsammare miljö. Det medför även en fin värdehöjning på bostaden. Att ha balkong ses av många som ett måste eftersom det leder till bättre ljusinsläpp, mer luftflöde och kan fungera som en liten trädgård. För de som vill bo i lägenhet är alltså en trivsam balkong ett utmärkt sätt att inte gå miste om trädgårdskänslan som finns i hus och villor.

Att balkonger är så eftertraktade har lett till att priset på en lägenhet som har en fin balkong är högre än priset på likvärdiga lägenheter som inte har balkong, eller som har en sliten balkong. Med andra ord kan det alltså ses som en sund investering att göra en balkongrenovering. Det gör inte bara din balkong säkrare och finare, det gör även så att priset på fastigheten kan gå upp. Om exempelvis er bostadsrättsförening står inför beslutet att renovera balkongerna är det alltså värt att ha i åtanke att det även på sikt finns en ekonomisk fördel med en nyrenoverad balkong!

Balkongrenovering Stockholm

Vi erbjuder konsultationer

Om du märker att din balkong börjar bli sliten kan det vara svårt att veta vad som behöver göras vid en balkongrenovering. Vissa ytliga saker, såsom ett nedgånget räcke eller ett golv som sett sina bästa dagar går att se med blotta ögat. Andra delar av balkongen är mer kopplade till husets fasad. Vi har flera decenniers erfarenhet av detta och kan därför erbjuda konsultation när det är dags att renovera balkongen.

Vår konsultation innebär att vi tar en titt på balkongen för att se mer exakt vad som behövs åtgärdas för att skapa ett så säkert och hållbart resultat som möjligt. Under vår konsultation tar vi med alla delar i kalkylen, från konstruktionen i husfasaden till balkongens golv och räcke.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify