Vi behärskar flera olika typer av byggprojekt

Hos oss kan du få hjälp med flera olika typer av byggprojekt. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Balkongrenovering

Balkongrenoveringar är en av de saker som vi specialiserar oss på. Vill du ge din balkong ett rejält ansiktslyft? Då är vi helt rätt företag att ta hjälp av. Kontakta oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp du behöver.

img

Takläggning

Vi kan också hjälpa dig med takläggning. Oavsett om du tänkt bygga ett helt nytt tak eller om du ska ersätta ett gammalt kan vi hjälpa dig. Det enda du behöver göra är att kontakta oss, därefter sköter vi resten.

img

Innergård

Behöver din innergård fräschas upp? Även detta kan vi i så fall hjälpa dig med. Med vår hjälp kan din innergård bli till en mycket trevlig plats där du kommer vilja spendera mycket tid. Låt oss hjälpa dig med att få den innergård som du alltid drömt om.

img

PMMA

Vi använder oss också av ett material vid namn PMMA, bland annat för tätningar av balkonger, innergårdar, terrasser och p-däck. Detta är en transparent termoplast som blivit ett populärt alternativ att använda istället för fönsterglas. Det har en ljusgenomsläpplighet på 92% medan det för vanligt glas bara ligger på ca 80%.