Om oss

Vi är ett företag med hängivna medarbetare, som älskar att renovera befintliga balkonger eller se till så att de som inte har någon får en.
Det är vår mission att se till att alla har möjlighet njuta av friskluft och få energi av solens strålar. En balkong kan göra så mycket mer för en bostad förutom att man får ett extra utrymme. På vintern är det utmärkt att använda som extra kylskåp och på sommaren är det trevligt att kunna njuta av kvällssolen. Vi njuter av att se förändringen som leder våra kunder till en trivsammare tillvaro.

Vi är här för er

Att ta beslut att skaffa balkong är ett stor steg som ni inte kommer ångra. Bor ni i ett fint hus i innerstan är det många saker man behöver tänka på. Vi har stor vana och erfarenhet av att bygga balkonger mot gatan i känsliga stadsmiljöer. Vi utformar balkongerna så att de harmonierar med fasaderna som ofta är kulturhistoriskt känsliga och speciella. Är det så att ni redan har en balkong och skulle behöva renovera upp den så är det också vårt expertområde. Vi genomför ditt projekt från beställning, via leverans och arbete, till kvalitetssäkring och uppföljning.

Vad vi vi kan erbjuda

Genom vår långa erfarenhet och vårt stora kontaktnät har vi både kapacitet och ett gediget hantverkskunnande. Du som kund skall även självklart känna dig trygg i att uppdraget utförs i enlighet med gällande regelverk. Vår ambition är att i varje projekt visa våra kärnvärden: Ärlighet, Noggrannhet och Delaktighet. Vi hjälper er gärna att söka alla nödvändiga handlingar, och vet vad som krävs för att få bygga mot gatan. 

Kontakta oss så berättar vi mer!