Balkongrenovering

Att renovera om balkongen ska inte vara svårt, ta för lång tid eller heller kosta för mycket. Därför erbjuder vi praktiska lösningar just för dig. Vi har under lång tid arbetat med allt som har med balkongrenoveringar och monteringar att göra, och när det behövs skapar vi nytt.

Som firma arbetar vi åt privata fastighetsägare likaväl som kommunala eller statliga fastighetsbolag. Vi arbetar även åt förvaltningsbolag samt byggbolag för att renovera eller montera nya balkonger. Vi tycker om att ta hand om fastigheten; en snygg och välskött balkong ger ett bättre intryck av fasaden och höjer värdet på hela fastigheten. Dessutom blir det en trevlig del av hemmet att vistas i under hela året.

Typer av balkongrenovering

Som sagt kan vi allt om balkongrenovering. Vi kan hjälpa dig med att renovera balkongplattor eller även gjuta om plattan helt och hållet. Har du ingen balkong så kan vi med bygglov och konstruktör montera påhängsbalkonger. Vi tar hand om räcken, ger dem uppmärksamhet eller monterar nya räcken om de gamla är i för dålig kondition. Samma gäller balkongplattan – är framkanten i för dåligt skick att renoveras, framkantsgjuts den. Önskar du en inglasad balkong kan vi montera inglasningen, eller reparera en befintlig sådan.

Vi sätter kundens önskemål först

Vårt mål är att slutresultatet ska motsvara dina förväntningar. Vi tar fullt ansvar i att leverera inget mindre än detta åt dig som kund, så att du ska kunna njuta fullständigt av din balkong. Har du funderingar kan du kontakta oss för fri rådgivning. Vi tar mer än gärna hand om dina frågor. Vill du att vi renoverar din balkong så ring oss nu!